Korrekturläsning klar


Men har ännu inte fört över alla ändringarna till originalet, men som sagt, det går fortare. Har också tagit bort ett långt kapitel. Trots att jag korrekturläst måste jag läsa om, och naturligtvis hittar jag sådant som kan förbättras.

Se före och efter. Vissa sidor kan se ännu värre ut, men många ser bättre ut. Det tar väl någon vecka till innan det är helt klart. Nåja, så klart det kan bli i allafall.Kategorier:Från manus till bok

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: