Ihjälskjuten polis :-(


 

 

 

I ett demokratiskt samhälle skyddar polisen även de kriminella om de hotas till livet. Därför är det ofattbart att man ens tänker tanken och faktiskt genomför mord eller avrättning (som det ser ut att vara utifrån den information vi har fått). För de anhöriga är det naturligtvis oerhört tragiskt 😦 och det gör ont att tänka på hur de känner sig nu. Känner även med kollegorna. Har själv erfarenhet av en kollega som blev skjuten till döds då han arbetade extra som vakt. Det är tungt!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LnvQx1/polis-dod-efter-skottossning-i-goteborg

Tyst minut kl. 12.

R.I.PKategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: