Är glad!


Nu är det den 9 januari. Är på bättringsvägen, men har fortfarande för ont i höger arm. Kan dock andas och hicka utan smärta, men inte nysa. Måste även använda vänster hand och arm när jag gör något.

Har suttit och läst en del, svarat på mail mm. Väntat på besked om min tenta i metafysik och Heidegger. Fick det idag och den fick godkänt betyg och två konstruktiva kommentarer. Hjärtat dunkade och pulsen ökade när jag fick mailet med tanke på vad som hände förra gången med tentan i filosofi C (om ni minns), så när jag såg betyget blev jag så glad. Kommentarerna var att jag svävat ut lite, det är lite spretigt och att jag skall arbeta på att fokusera. Men, min tematisering av Heideggers Vara och Tid var okey. Puh! Han är verkligen inte lätt! Nu har jag endast ett verkstudium och magisteruppsatsen kvar, samt en kurs på Filosofi C. Kommer inte skriva om den tentan, utan gå en annan kurs istället. Lärarens (inte samma lärare som gav respons på Vara och tid) bemötande i den första kursen och kommentarer fick mig att totalt tappa lusten. Det är bättre att starta på nytt än att försöka göra en lärare nöjd. Jag studerar för att lära mig, och utifrån ett pedagogiskt perspektiv kan bara konstateras att detta sätt att ge respons inte stimulerar ett lärande. Det är inte i IDOL vi befinner oss.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: