Heldag i bästa-kursen


Igår hade jag undervisning i bästa-kursen! Den som behandlar utbildning, pedagogik och samhälle.

Körde hemifrån kl. kvart över sju för att vara säker på att komma till institutionen i tid. Det var inga köer så jag var där redan kl. 8. De nya ägarna har dragit in parkeringstillståndet och för åtta timmar fick jag betala 120 kronor. Rena ockret. Då jag hade ont och fick köra med en hand ställde jag mig där i vilket fall. Det var dessutom ganska kallt. Men framöver skall jag hitta billigare parkeringar.

Det blev många samtal med flera kollegor, då vi inte hade setts sen en månad, så tiden gick fort fram till kl. 10. Dessutom hade studenterna en timmes fältstudiesamtal och kaffe, innan presentationen av Arendt innan lunch. Fick välbehövlig vila. Efter lunch samtalade vi om artiklarna de hade läst och avslutade sen dagen med en kortare presentation av det viktigaste, som jag vill att de fokuserar på, i Reproduktionen.

Dagen gick snabbt och i gruppen var det trevlig stämning. Men jag var lite dämpad. Vid ett tillfälle nämnde jag att jag var skadad, men inte mer än så.  Men det var en pärs att klara av dagen. Den här värken började oroa mig, då jag inte får tillräcklig sömn och att den blev värre igår och idag på förmiddagen. Det har lättat nu, men det går upp och ner. Värst är det när jag behöver nysa. Men som sagt, det tröttar ut mig. Nästa undervisningstillfälle är den 2 februari och då hoppas jag att värken har lindrats, helst försvunnit helt. Speciellt i bröstbenet. Vet inte vad som har hänt där.

Det ser ut som vi får en ny regering, men mycket kan hända än. V och Jonas Sjöstedt har ännu inte uttalat sig. De kan ju trycka rött med tanke på att de har blivit avpolleterade. Men vi vet inte vilka enskilda samtal Löfven och Sjöstedt har haft. Men vilka regeringsalternativ finns det. Nyval, med kanske samma resultat och problem

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: