Allt kan bara bli bättre …


20160620_035245

Ibland blir det fina skuggor på väggen

… efter en dag som igår, då allt hopades på en och samma dag. Redan i natt kollade jag in att fuktigheten skulle sänkas från 77% till 30-40%, så jag hoppades. Inte konstigt att det blev tryckande hetta igår, med så hög fuktighet. Allt kan bara bli bättre, men vädermässigt blev det mycket bättre än väntat. Strålande sol och en svag vind över terrassen. Perfekt att sitta i skuggan, med fötterna på en stol, dricka kaffe och se ut över havet och se när båten från Thasos kommer tuffande.

Sören, jag och Lise-Lott gjorde rent terrassen. Den var rejält smutsig och på ett ställe full med duvlort (som Sören skrapade bort). Den kan inte ha blivit spolad sen jag kom för två veckor sen. Om jag inte sovit mig igenom både spolning och upptorkning någon dag. Jag höll i vattenslangen, han sopade bort vattnet och Lise-Lott flyttade slangen. Riktigt fint samarbete. Vi tröttnade på att se denna duvlortshög som vuxit under minst en vecka.

 

 

 Kategorier:Kavalla 2016

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: