I arbetets tecken …


Idag har jag mest jobbat. Vädret har varit sisådär hela dagen. Mulet och sol om vartannat. Lite åskmuller och hetsiga måsar och en oberörd katt som hade sex skator runt omkring sig, vilka skällde ner den totalt.

Har läst klart mitt bokmanus och tycker att det håller. Men det finns en del luckor som behöver fyllas, vilket jag påbörjat i dag. För övrigt, vad gäller korrekturläsningen, var det inte så mycket. Men jag har ju arbetat med det sen 2014 (dock ej under terminerna). Mina planer är att boken skall bli klar under de här veckorna i Kavala.

Min arbetsplats kan se ut så här 🙂

20160613_194919Kategorier:Kavalla 2016

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: