Lördag


DSCN5366Vet inte varför jag är så trött. Kanske beror det på att jag nästan tappar rösten när jag skall föreläsa eller leda seminarier (stressrelaterat?) eller också är det för att jag är trött. Orsak och verkan! Men jag har kommit in i en period då jag egentligen inte vill prata. Vill vara tyst!

Igår föreläste jag i två timmar i stora hörsalen på Naturhistoriska och rösten höll, men det kändes svårt nästan hela tiden att prata. Därefter lunch som försvann så jag inte hann äta, men jag åt när studenterna arbetade i grupper. Under eftermiddagen var det workshops och studenterna arbetade i grupp och gemensamt. Jag gick runt, lyssnade, svarade på frågor. När vi träffades båda grupperna skrev de kortfattat upp på tavlan vad de kommit fram till. Vi tog kort. Två gånger. Först vilka värdekonflikter som de fått fram och sen handlingsalternativ. Givande dag!

När dagen var slut träffade jag mina båda kollegor för att tala lite om dagen. Körde direkt hem – köer lite här och där, men det gick relativt fort. Jobbade lite innan TV-programmen startade. Var vaken till kl. 1. Sov till kl. 6 i morse, men gick och la mig igen efter ett par timmar och sov till halv ett idag. Har inte gjort ett vitten idag och kommer nog inte göra det resten av dagen heller.

Jag har nu att se fram emot tre veckor undervisningsfri tid, då jag kan fokusera på annat som inte har hunnits med. Men, jag har en del examinationer att läsa och bedöma. Under den tiden kan jag vara tyst.

I morgon är det val i Grekland!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: