Siesta


Har precis sovit siesta och vaknade precis när Magnus, Robert och Kristina drack Cappuccino Latte på altanen. Det är bra att sova, men det tar ett tag innan sömnen går ur kroppen. Mina myggbett vill ha så gott som ständig uppmärksamhet. Nu har jag tre ilskna myggbett på högra hälen och ett precis på insidan av foten, alldeles för nära skon, så det skaver och det kliar när jag går (den sista meningen låter som en schlagerdänga) … ”tra la la det skaver och det kliar när jag går …la la!”. Idag är det inte lika varmt (30 grader) och det blåser en ”kylig” vind. Det är skönt, men i förmiddags frös jag faktiskt igen.

DSCN5371Idag är jag för övrigt på gång – det är tredje versionen av artikeln som jag startade efter duschen kl. 7.00, och har skrivit tre sidor. Taskig var dock datorn som loggade ut mig när jag skrivit en halv sida, men inte sparade den automatiskt, vilket datorn brukar göra. Men jag kom ihåg det mesta. Får intala mig att den rekonstruerade versionen är bättre. De tidigare påbörjade artiklarna är inte dåliga innehållsmässigt. Det är jag som fastnar efter tre sidor, men den här gången har jag inte gjort det. Måste vara positiv och tänka Tredje gången gillt! Får säkert ihop en hel artikel innan jag lämnar huset för den här gången. Har ju faktiskt två veckor kvar. Inte illa.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: