På gång nu


DSCN5140Idag fick jag besök av värden som tror sig ha hittat problemen – trög kran och toalett som inte slår av efter knappt en minut hos grannen och något i ventilationen, samt motorljud som slår om vid midnatt (som låter som en motor som går på tomgång) men hörs även under andra tider. Men det är värst när man skall sova. Det sista hörs mest hos mig och närmaste grannen. Tur att jag inte är ensam, för annars kan de ju anta att jag har tinnitus :-). Så nu får jag härda ut några dagar till, så kanske det äntligen blir tyst. Höra grannarna är väl okey även när de vistas i badrummet men när ljuden överröstar mina egna, ja då är det inte kul. Speciellt inte om det är någon som sysselsätter sig en hel del i det och inte verkar tänka på att felanmäla (kanske de tror att ljuden inte når andra grannar). Själv skulle jag bli galen (hatar oljud).Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: