Äntligen …!


Ja kanske inte helt och hållet så framöver, men i mitt sinne börjar det känns så här.

Ja kanske inte helt och hållet så framöver, men i mitt sinne börjar det känns så här avslappnat.

Jag vaknade med en känsla av att ha något över mig, men efter att ha bläddrat i min kalender såg jag att det ser tomt ut – ingen undervisning, inga examinationer (dessa blev jag klar med i går) och inga möten (utom en handledarträff) – under de kommande tre veckorna. Yippie! Men det tar alltid ett tag innan allt sjunker in, så fram till nu har jag då och då spänt axlarna och känt tyngden över dem, för att i nästa sekund känna en lättnad. Än så länge är även mailboxen tom! Men, jag är inte helt utan jobb – en utredning som jag startat, respons på fyra workshops mm. och en inläsning av kurslitteratur och planering inför kommande kursstart i slutet av mars. Men, Nu kan jag ta ut FoU-tid i lugn och ro och planera dagarna i stort sätt efter mig själv.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: