Att komma nära … ljus- och färgupplevelse!


Är inte någon fotograf, men tycker om att dokumentera med kameran. Det bästa är ljuset som interagerar med omgivningen. Men det är inte alltid man får den effekt man önskar. I Kavalla skiftar det väldigt snabbt, så från att jag ser något från mitt fönster, tills jag fått med mig kameran, skor på fötterna och genom huset och ut, så kan det ha försvunnit. Men när jag hinner kan jag få en ganska bra bild. Sen sitter jag och redigerar för att få fram den bästa effekten och det som är närmast min egen upplevelse. Det lyckas inte alla gånger. Men ibland kan det komma nära. I nedanstående bild ville jag få ljusvågorna att synas bättre än vad som blev fallet. Men visst är bilden fin?!

DSCN5021

Klicka på bilden för stort format!Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: