Arbetsro …


Olivia solar och trädgårdsmästaren arbetar ....

Olivia solar och trädgårdsmästaren arbetar …. och Kali har sovit!

Det har blivit några sena nätter, med diskussioner, samvaro och mycket annat. Idag slutade jag jobba vid nio-tiden och gick upp på taket med en kopp kaffe och hittade Eva där. Anita kom lite senare. Vi satt där i skymningen tills det blev mörkt.

Idag har huset varit så gott som tomt under nästan hela dagen, vilket är välgörande för ens skrivande. Under rökpausarna kommer nya ideér fram, som inte avbryts av en spännande diskussion. Har nu skrivit sammanlagt elva nya sidor. Har även hittat en bild på ett grekiskt skepp under 300-talet. Den är liten, så förstoringen blev lite suddig. Men det gör inget, då jag får en bild av skeppet. Jag måste ta reda på fakta, storleken, hur fort det gick att ro, respektive segla. Hur långt det är till Atarneus för grekerna som seglade längs med kusterna. Men det behöver jag inte veta just nu.

Visst har det arbetats i trädgården, men ljuden stör mig allt mindre och mindre. Har kommit in i skrivandet och berättelsen, så jag kan avskärma alla ljud. Jag hör dom, men de rubbar ingenting.

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: