Ootch!


PaperArtist_2014-01-07_19-20-42Framför mig hade jag en tid att passa. Senast klockan sju var jag tvungen att gå upp. Gjorde iordning allt, satt på en DVD och tiden gick. Inte en susning att det skulle fungera. Jag vred och vände på mig. Vände på kudden, rättade till den – bara en stund fungerade det. Var nästan på väg att somna kl. 2, när det sa klick och jag var klarvaken igen. ‘Slutade se på DVD, och gick från kanal till kanal. Gick en runda i lägenheten.  Så där höll jag på från kl. 11 till kl. tre, men det var lönlöst. Till slut satt jag på Animal Planet och det var väl något lugnande med programmet, för jag lyckades somna vid halv fyra. Ja, ni kan ju tänka er själva – sex väckningar var satta och den första ringde halv sju. Pandor på TVn som några gick och drog på vaknade jag till. Jag gick upp direkt och stängde av alla övriga väckningar.

Usch! Det var inte kul. Men kl. 8 satt jag i bilen och körde in till institutionen på ungefär 35 minuter. Någon belöning för en sömnlös natt ochen  kropp som skrek – jag vill inte, är man ju värd.

Seminarium kl. 11-13. Glömde för tillfället bort att jag var trött på grund av mycket givande diskussioner, men senare efter samvaro med min närmaste kollega under en timme, ville jag bara hem. Kl. 15 körde jag från universitetet och var i Skärholmen halv fyra. Det är mycket vilsamt och trevligt med ledigheter, men det strular till sig med sömnen när man som jag vänder på dygnet och inte hinner vända det tillbaka. Men ikväll skall jag väl somna tidigt. Har inte sovit på hela dagen!

När jag kom hem var vattnet avstängt. De skulle göra något i dag åt det idag, men det fanns ingen information om att de skulle stänga av det. Morsning, ingen mat! Inte ens en kopp kaffe. Men, kvart över fyra satte de på vattnet igen.

Ja, nu är man tillbaka på banan igen med allt vad det innebär!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: