Fjärde semesterdagen


Vaknade rätt sent idag. Hade ingen lust öht att göra någonting. Men jag slapp inte undan, så lite över kl. 12 körde jag till SKHLM och fixade det som skulle göras angående dödsboet. Det är en hel del att ordna med. Kom in i ett överfullt kontor, men fick stå i en annan kö än kassan och fick hjälp att göra en insättnings och betalningsanmodan. Det tog ganska lång tid och med tanke på liv och rörelse, samt att det var kvavt fick jag ont i huvudet när jag kom ut därifrån. Åska i luften?

Men, det kändes bra att det var gjort. Med mig hem har jag fått ett servicepaket, så jag behöver inte återkomma.

Därefter gjorde jag Skärholmen – hehe – nja, jag köpte en lärarkalender, 4 pocket för 3 – bland annat hittade jag den andra och tredje boken av triologin 1Q84 av Haruki Murnkami. Andra titalar är Den osynliga bron av Julie Orringer och Segraren står ensam av min favoritförfattare sen Alkemisten, Paulo Coelho. Sommar- och reselitteraturen.

På tal om broar, såg jag den danska serien Bron för någon vecka sen. Den var riktigt bra och jag rekommenderar alla att köpa boxen. Förhoppningsvis blir det en säsong 2. Borgen avslutades i måndags – saknar den redan. Efter storköpet i bokhandeln 🙂 gick jag in på Åhlens och köpte några DVD-boxar. Nu skall frossas i böcker, samt DVD (som om jag inte sen länge gjort det)

Uppsökte Coop Extra som ligger precis vid busstorget. Och allt gick bra tills jag skulle köpa bröd. Snurrade runt ett bra tag och frågade två stycken, men hittade det inte ändå. Till slut fick jag hjälp – det fanns bakom Frukt och Grönt i ett hörn längst in. Har nog aldrig fått leta så länge efter brödavdelningen.

Ja, sen körde jag hem. Allt som allt tog det två timmar!

Och så bröt jag min avsikt att inte gå in på mailen. En student hade en fråga och jag kunde inte låta bli att svara (när jag nu såg den).Kategorier:Vardagen

2 svar

  1. Tycker du skriver så flödande fint om din vardag! Ha en så trevlig sommar du kan!

    Gilla

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: