Ingen rast alls idag!


Börjar bli riktigt trött på trafiken nu … det tar aldrig slut. Idag körde jag ut från parkeringen halv tio och räknade med att hinna med en del innan jag skulle träffa studierektorn för att diskutera min tjänstefördelning i höst. Men jag kom fram tio i elva. Hann lägga ifrån mig väska och jacka, samt fixa lite fika.

Fyrtio minuter senare hann jag ta några tuggor på en smörgås och två klunkar kallt kaffe, innan jag skrev ut två uppsatsmanus. Träffade studenterna kl. 12 (prick) … och det var endast tre som kunnat komma och två uppsatser, så vi kunde gå igenom det grundligt och alla frågor blev besvarade.

Efter två timmar hade jag fem minuter till nästa möte med en student jag handleder. En av fyra kunde komma, men vi skall träffas längre fram.

Sen kunde jag äta klart smörgåsen, gå och hämta nytt hett kaffe och fixa utskrifter på en del uppsatsmanus. I kopieringsrummet träffade jag en blivande doktor, disputation i juni – hon delade ut spikexen, men än har jag inte fått mitt – men jag stod på listan så har jag något att se fram emot.

Dags att köra till affären, handla så jag kan ta det lugnt några dagar med mina åtaganden.

Allt gick vägen fram till mitt på Essingeleden då det blev kö igen och vägassistans som körde in framför mig. Köer, köer… Men det tog inte lika lång tid som på morgonen.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: