Studiero


Har kommit igång ordentligt med arbetet av min uppsats. Tänk vad några lediga dagar med en förväntad tyst mobil och mail (om de öht kommer några) jag inte behöver besvara, gör för studieron. Uppsatsen skall vara klar den 11 april och lämnas in då. Men jag kan ta ut flera FoU-dagar nu, så jag hinner. Självklart skall jag inte använda helger, men vad göra …, när trycket från undervisnings- och handledningsuppdraget är ständigt närvarande när jag är i tjänst och därför skall vara tillgänglig även under FoU. I vilket fall känner jag så!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: