Uppsats


Idag var det uppsatsseminarium och jag fick bra kommentarer på mitt utkast så tillvida att jag kan gå vidare nu. Det mesta har jag inte på papper och det är läsning som gäller. Men frågeställningen är mer precis. Nu är det bara att köra hårt de kommande två veckorna. Men, trots min ambition har jag tagit det ganska lugnt sen jag kom hem i eftermiddags.

Det blev lite dålig stämning efter några timmar på seminariet, på grund av att en student mer eller mindre tystade en av de övriga. Och så skall det inte gå till. Läraren sa till. Bra gjort!

crazyKategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: