Handledningsdag


Till alla som frågade hur läget var, svarade jag – Det är fredag! Mer behövde jag inte säga. Det är underbart när man kan kommunicera så kortfattat och alla förstår vad man menar. Jag har inget emot att jobba, men jag har varit trött den här veckan. Om man vill att tiden skall gå fort, skall man sitta framför datorn. Jag går upp kl. 07.30 och helt plötsligt är hon kl. 10. Idag roade jag mig med att läsa igenom ett uppsatsmanus på 40 sidor efter frukosten. Körde iväg till institutionen kvart i elva. Och nu har de lagt om vägarna igen vid Norra länken, så det går fortare. Det tog drygt 25 minuter idag. Vilken lyx! (hem gick det lika fort (trippel-lyx)).

Studenterna kom tidigare och vi satte igång. Timmen gick fort. Nästa par som jag skulle handleda kom också för tidigt, så vi startade på en gång och slutade halv tre. Jag tänkte åka hem tidigt idag, men jag skulle skriva på arkivlistor, prata med administratören och så med studierektorn. Kom iväg kl. 16, och var vid affären en halvtimme senare. Kom inte hem förrän halv sex. Och jag hade räknat med att komma hem kl. 16. Så kan det gå!

Men nu är det alltså fredag och jag skall fördriva kvällen med en DVD. Det är aldrig något att se på TV under fredagkvällarna. Fast vänta, nu ser jag att det är en show med Lena Philipsson. Kanske något att titta på. Fast Carola skall vara med på ett hörn (förhoppningsvis bara ett hörn). Men jag vet inte, orkar nog inte med Lena PH heller ikväll. Det får vara – tittar på Alcatraz (In 1963, all prisoners were transferred from Alcatraz Island Federal Penitentiary. Or so we were told) istället eller A classic tale of love and Romance (fint att somna till :)).

Åh, vad jag längtar till Kreta, värme och sol och grekisk slappartid, med vin, fetaost och färskt bröd.

Uppdatering:

Det blev Lena PH!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: