Lite problem


Vaknade mycket tidigt i går och satt sen hela förmiddagen och försökt få ordning på ppt-presentationen. Det går inte att öppna tidigare presentationer genom att dubbelklicka på ikonen. Däremot går de att öppna om jag öppnar programmet först. Man skall spara det program som ett dokument skall öppnas i, men jag hittar inte power point-programmet. Nåväl, jag arbetade iaf med min presentation och sände det till en kollega för att se om det gick att öppna. Och det fungerade för honom med dubbelklicket. Men vi får se idag om det fungerar. Annars får jag ta mina gamla presentationer. Vilket är synd, men det får gå i så fall.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: