Märklig dag


Fungerade inte riktigt idag. På väg in till institutionen började jag känna mig dåsig. Och dåsigheten höll i sig. När jag börjat föreläsningen blev jag helt plötsligt osäker på om jag hade rätt ppt-presentation, så jag bad om ursäkt och kollade framåt. Trots att jag en timme innan varit helt säker. För övrigt fungerade allt under seminariet. Jag har inget problem med ämnet eller med att få fram kunskaperna. Jag kan bara inte hålla koll på vilken kurs det är, vilket seminarium det är eller vilken dag.  Men, jag har koll! Märkligt! En sak som förvirrar är att alla lärare inte har seminarier på en och samma dag som vi brukar. Vissa har på tisdagen och andra på onsdagen. Och vilken dag har jag då? Hehe… !

Klockan blev två och jag körde hem. Väl hemma upptäckte jag att jag missat ett lärarlagsmöte för första gången på åratal. Om det ens har hänt tidigare. Hade inte skrivit upp det i kalendern, vilket jag också alltid gör. Jag känner mig alltså lite trött. 🙂 Tror jag behöver lite sol och värme!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: