Ostressad


Känner mig ostressad nu. Det märktes speciellt idag när jag skulle köra till institutionen. Jag tog det lugnt och njöt av bilkörningen än jag gjort på ett bra tag. Under en längre tid har jag velat komma fram så fort som möjligt. Allt som jag har att göra upplever jag inte hänger över mig. Sover lika många timmar som tidigare, men nu är sömnen bra.

Körde in för att träffa min kollega klockan tolv. Vi undervisar på en uppdragsutbildning och idag skulle vi prata ihop oss ordentligt. Vi talades vid igår på telefon och skulle tänka till idag. Och vi kom överens direkt om fältstudien och examinationen. Jag träffade min grupp kl. 13 och känner mig nöjd över att allt gick bra. Någon diskussion hann vi inte med och det var mest jag som pratade. Men det var första seminariet, administration den första timmen och en halv föreläsning den sista halvtimmen. Det kändes som om jag hann med en hel del.

Kallt har det blivit också. I dag var det första gången som jag skrapade bort is från rutorna. Kallt, men det är rätt mysigt också, med en isig bil. Tycker jag nu … fråga mig om några månader 🙂

Igår kväll läste jag ut första delen i boken Om samhällsfördraget av Rousseau. Men pinsamt nog kommer jag inte ihåg så mycket av vad jag läste. Men det löser sig.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: