Top Gear Special


Alla som känner mig, vet att jag är tokintresserad av bilar, bilkörning och speciellt i brittiska Top Gear med James May, Jeremy Clarkson och Richard Hammond. Ikväll tittade jag på deras färd genom djungeln via Dödens väg fram till Stilla havet. Spännande och naturligtvis lika underhållande som det brukar vara. Går i repris i morgon kl. 15.00 i Kanal nio. Titta, om ni inte har något annat för er. Och om ni inte vet vilka de är och om programmet, gå HIT.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: