Lagen om all tings …


Igår hade jag kursstart och jag brukar alltid vara ute i god tid. En och halv timme till starten gick jag ner till bilen och just då den dagen gick det inte att stänga dörren på 25 minuter, vilket skapade en ganska stor stress. Det har hänt några gånger tidigare, men det brukar inte ta så lång tid förrän det till slut går. Det här innebar att jag kom i tid, men inte hann med att få allt i ordning inom mig.  Men, det gick bra allting .. Tur att man har rutin. Men främst var det tur att det inte var så långa köer och att det inte blev något stillastående. Det som hände med dörren var troligen att det var is kvar i låset vilket gjorde att kolven inte gick tillbaka.

Precis innan seminariet fick jag veta att det kunde komma fler dit än jag hade på deltagarlistan, vilket också hände. I en grupp tillkom 10 studenter och i den andra gruppen 7 studenter. Det har naturligtvis betydelse att det i en grupp är 39 studenter. Undervisningen får bli lite annorlunda än om det är 25-29 studenter i en grupp. Nu delar vi in dem i tre-grupper, vilket innebär att de får möjlighet att verkligen gräva djupt ner i de etiska teorierna mm.

Sen hade jag en lucka på några timmar, men då fungerade inte kopieringsmaskinerna ordentligt hörde jag ryktesvägen och det var lite köer på ett våningsplan. Men det ordnade sig till slut det också – i tid. Men då var jag ordentligt trött.

När jag kom hem vid 19-tiden åt jag snabbt, för att sen sitta och jobba till kl. 22.00. Det blev väl 12 timmars arbetsdag igår. Idag har jag fortsatt att jobba med att kolla mailen, ladda upp en del material på konferenserna, samt justera deltagarlistor, samt göra iordning gruppindelningen. Det tog tre timmar ungefär. Men jag är inte klar än ..

Tänkte se andra delen av House of Saddam igår kväll, men upptäckte kl. 7 i morse då klockan stått och larmat sen kl. 6, att jag somnade några minuter in i handlingen. Förhoppningsvis går den i repris på TV24.

 

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s