BUV-arbetet


Nu har jag jobbat några timmar med att få ihop seminariescheman till BUV-kursen och två ppt-presentationer och börjar känna att jag fått grepp om hur jag skall gå vidare. Det är mycket kurslitteratur, inte bara böcker utan också en del artiklar till varje seminarium och det gäller att få ihop dem på ett hanterbart sätt, inte bara för mig utan också för studenterna. Men det hör iofs ihop, för om det inte går ihop för mig, blir det penibelt för dem. Det är alltid enklast om man har en enda bok till ett seminarium. Men om flera perspektiv på utvecklingspsykologi skall tas upp, ja då blir det många olika artiklar eller särtryck från böcker. Skall träffa kursansvarig nästa vecka, och då kommer jag säkerligen få svar på mina frågor. De har ett lite annorlunda upplägg emot vad jag är van vid, så det är inte bara att köra på som jag brukar göra.

Har också bedömt två examinationer, en som jag fick en virusvarning på dokumentet, men fixade det på annat sätt än att öppna dokumentet och en som hamnat i min mailbox och inte i inlämningsmappen på Mondo. Så nu är det dags att börja med respons av övningsuppgifter som skall vara klara till slutet av nästa vecka, samt en hel del inläsning av kurslitteratur.

Och skall sammankalla studenter som skall skriva uppsats i pedagogik 2.

Det är hela tiden någonting på gång!

Men snart är det jul!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: