Dag 41 – Morgonmöte


Vad hände har hänt sen sist. När jag stod i trädgården igårmorse kommer katten Signe och stryker sig kring mina ben, ser upp på mig jamade och kurrade. Och till min stora STORA glädje ser hon frisk ut, är tjock (i jämförelse med i höstas), har jättefin päls. Sen går hon bredvid mig upp till framsidan och försvinner.

Hon tiggde inte mat. Det var som om hon var en helt annan katt. Någon har tagit hand om henne, eller får ordentligt med mat. Kanske hon har blivit steriliserad. Möjligen har även Siri blivit det, men henne har jag ännu inte träffat. Det är ingen av honkatterna som fått några ungar det här året. Mycket bra om det är så.

Själv har jag beslutat att inte börja ge katterna mat, om de inte visar att det verkligen behövs. Det finns så många katter nu i området. Tidigare kattungar har blivit större. Det är många nya och okända för mig. Om jag börjar, blir det stora problem. Troligen större än förra året, då det här blir ytterligare ett matställe. Så jag avvaktar.

Två dygn har jag varit huset. Det känns som mycket längre. I torsdags hade vi samkväm på kvällen och det var trevligt som vanligt. Nya, gamla och återkommande gäster lärde känna varandra och lite bättre. I går var en mellandag. Jag kände mig rastlös och omställningen från Pl. Neapolis kändes. Märkligt, eftersom det är i samma stad. Så kände jag inte när jag flyttade från Nichalaos. Men jag var inte där lika länge.

Arbetade med plagiatutredningar. Har fått två ärenden och ett av dem gjorde jag klart igår. Planen är att bli klar med den andra under helgen.

Och måssamfundet i Kavala har haft morgonmöte! (Klicka på prickarna för ljud)Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: