Dag 42:1 – En regnig söndag


Det blev inte mycket sömn i natt. Eva och jag satt och följde resultatet. Sen började jag titta på Let´s Dance för jag var ganska pigg. Men somnade framför datorn runt fyra-tiden. Sen tog det ett tag innan jag somnade om i sängen. Så jag har väl fått tre timmars sömn. Tur att det regnar idag.

Signe kom och hälsade. Hon var lite busig, ville gå upp bland blommorna utanför entrén, men det satte jag stopp för.

Mina planer idag är att korrekturläsa och språkgranska, samt bli klar med den andra utredningen av plagiat senast i morgon.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: