Dag 26 – Stenmur och Wooff


Gick en promenad och fann en stenmur, som jag tidigare bara har gått förbi men inte lagt märke till. Kom från ett annat håll, så det kan ha varit förklaringen. Det är synd att det inte finns någon information. De har ju inte rivit ner den, så något historiskt värde tycker man säkert att det har.

Grannen mittöver har en hund som jag har döpt till Wooff. Har upptäckt att det är en vakthund. Ibland när jag kommer ut på avsatsen woffar han till och jag hoppar högt. Ibland tittar han upp på mig med ett ”ansiktsuttryck” – jaså det är bara du. Dig skäller jag inte på, för du är inget hot, lika lite som fåglarna som sitter på avsatserna är det. Det tackar jag för. Ofta vet jag inte vad han skäller på, men det kan vara någon som går förbi på gatan eller något som jag inte uppfattar.

Tyvärr vände han på huvudet precis när jag tog fotot.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: