Dag 27 – Händelselös dag


Foto av Du01b0u01a1ng Nhu00e2n pu00e5 Pexels.com

En tvestjärt har bott på min avsats i tre dygn. Försökte rädda den ner till växtlighet flera gånger, men lyckades inte. I gårkväll hade den dött. 😦 I morse låg den på samma ställe, orörlig. Jag puttade på den, men inte en rörelse.

Var nere och handlade på Mausoutis då de är de enda som har kakorna jag tycker bäst om, och tog en sväng in på marknaden och köpte apelsiner, så nu har jag fått mina 2500 steg idag. Sen vandrade jag i maklig takt till MeliArtos, men där stannade jag inte länge för det blåste från havet, så jag fick ta på mig mössan. Men solen har lyst från en klarblå himmel.

När jag kom hem var jag trött, så jag sov några timmar. Trots att jag sov nio timmar i natt. Men det är väl vandringen ner till stan som tröttar ut mig, eller också är det blåsten eller något annat som stör.

Har suttit med läsningen av andra manuset. Och läste en del i det första manuset som jag har sänt in till förlag, och tycker det inte alls är bra. Kanske därför jag blir trött, tappar sugen, hoppet eller tilltron till mitt språk. Vad som har varit positivt idag är allt trevligt bemötande av andra människor. Det är något att ta fasta på.

Har snart sett klart serien – Senorita 89 på TV4 play. Den är faktiskt riktigt bra.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: