Grekisk vårdag …


Planerade att sitta inne och skriva idag, trots föresatsen att gå en längre promenad varje dag* Men solen lyser från en klarblå himmel, och då måste man ju passa på. I morgon kan det vara regn och rusk, eller isande kallt igen. Jag begav mig av ner till apoteket för att köpa munskydd, men fortsatte över torget upp till den stora butiken ovanför Public. Sen satt jag en lång stund på Pl. Eleutherias och tog följande film innan jag gick hem igen. Drack kaffe på balkongen och satt i solen en timme.

*2 km och 1634 steg idag

Grekisk vårdag på Plateia Eleutherias (Obs. filmen startar med vårblommor i en rabatt.)


Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: