Ett tag sen…


… på grund av att det var strul med wifin, i några dagar, men igår fick jag tillgång till internet igen. Har nu flyttat till huset från hotellet. När jag lämnade det i torsdags fick jag ett samtal när jag satt i taxin att jag glömde lämna nyckeln till rummet. Så, igår gick jag ner från Odos Aimalianou till Odos Spetson där det ligger, 1,7 km gångavstånd. Mycket stolt över mig själv. 🙂 för att jag motstod frestelsen att ta taxi ner. Köpte lite mat i butiken på torget och tog sen en taxi upp igen. Nya gäster, nya bekantskaper i några dagar. Vi börjar lära känna varandra lite mer.

Igår tog jag ett snabbtest. Var skakig då jag tog det. Höll på att tappa tuben. Nervös, trots tre doser och antikroppar efter corona. Inte för covid19 i sig (även om det är inget man vill få), utan för att hamna i karantän i fem dagar på ett hotell någonstans i stan, när jag precis har kommit. Men, det vara bara ett streck. Vi ska ta ett i morgon eller på måndag också. För att vara helt säkra på att de som träffat den som var sjuk, är friska.

Har varit lite rastlöst. Inte kommit igång med skrivandet förrän nu på eftermiddagen då det släppte. Återigen blir jag förvånad över att ramla på något jag inte ens har tänkt tanken på, när jag börjar skriva. Vi får se var det hamnar! En ny karaktär? har letat sig in i handlingen, för att stanna eller inte.

Det är fortfarande för kall vind, men det ska bli bättre. Men jag tycker nog att det luktar lite snö. Vi får se… prognosen visar att det kan bli det.

Kriget då, ja det finns i bakhuvudet hela tiden. Har försökt att hålla det ifrån mig, men i två nätter har jag i uppvaknandet hört ordet Ryssland, och mått rätt dåligt en stund efteråt. Så, människornas lidande finns med mig hela tiden. Allt är så förfärligt att inga ord räcker till.Kategorier:*Kavala 2022*, Från manus till bok

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: