Bra dag igår …


Foto0629Vaknade alldeles för tidigt, men allt kändes bra när jag väl var på väg in till institutionen. PPT-presentationen var klar och jag var nöjd med den. Det finns en röd tråd och jag hade full koll. Väl framme gick jag runt och talade med en del om än det ena, än det andra. Skrev in betygen på fältstudieuppgifterna och lämnade den till administrationen. Gick ner till naturhistoriska museét kvart i tio. Studenterna började komma in i salen och föreläsningen startade. Efter tio minuter hördes höggjudda röster från nödutgången. Jag bultade på dörren och de bultade tillbaka, men tyst blev det inte. Och till slut pratade jag genom dörren, och det blev något tystare. Troligen några som jobbade med något men var ”omedvetna” om att de störde oss som var i föreläsningssalen.

Det blev en bra föreläsning. Min röst höll och stickandet i halsen uppstod inte som i början av terminen, då varje seminarium och föreläsning var jobbigt. Det kändes otroligt bra. Studenterna var aktiva och en del mer än andra tog upp trådar. De fick diskutera i grupper under 30 minuter. Rolig när allt fungerar och studenterna är aktiva. På eftermiddagen var det två timmars seminarium.

Körde hem kl. 17.00 och det var köer. De flyttar på sig. Nu är köerna på Essingeleden och från Skärholmen. Förhoppningsvis blir de klara. Jag försöker tänka positivt – jag kommer fortare hem med bil än med buss och t-bana.

Gjorde i ordning middag, såg på TV och började titta fem minuter på Idol. Vaknade klockan fem i morse!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: