Ingen signal och hjulbyte


Jag har fortfarande ingen signal på min TV och börjar misströsta. Det kommer nog ta tid det här, endast på grund av att tekniker från Bäck Installation inte ringde på min dörr i fredags. Man tycker de kunde höra av sig och be om ursäkt iaf. Men det får andra i företaget göra. Det finns värre saker, men det ÄR så trist utan TV.002

För övrigt har jag varit på hjulbyte och lämnat in mina sommardäck för förvaring. Det gick smidigt och fort. Jag hade tre däck i bagageutrymmet och ett bakom ett av sätena i bilen och ordnade det hela såg det såg ut som det låg en massa skräp i baksätet. Eftersom jag var tvungen att ha dem i bilen över natten. Men, som någon sa, jag måste tänka som en tjuv. Ingen riskerar att åka dit på grund av skräp i en bil. Nåväl, ingen hade gjort inbrott. Och nu är bagageutrymmet tomt och får vara ett tag framöver. Om jag behöver åka någonstans då jag behöver sovsäck, mm. kan jag lasta i det då. Fint i baksätet är det också. NU kan snön komma. Men än väntar den på sig (jag tackar) och det är varmt – I två dagar har det varit 16-17 grader men blåsigt till tusen. Idag lyser dessutom solen – härligt!

Igår var jag på väg för att hämta ett paket och det var tjockt med köer. En olycka mellan Vårby och Hallunda och alla vägar blir tjocka. Saken blir inte bättre av att de stänger av ena körbanan på grund av vägarbete som de hållit på med nu i flera år, så man måste köra ner i smeten för att ta sig hem. Nåväl, det var ju värre för de som var med i olyckan, vilket jag tänkte på där jag satt.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: