Har inte slutat …


PaperArtist_2014-08-25_02-18-24Nej, jag har inte slutat blogga, bara tagit en bloggpaus. Hösten har varit fylld av undervisning och egna studier, läsning och bedömning av examinationer och en del administration. Lusten att blogga har inte infunnit sig helt enkelt. Det tog ganska lång tid att ”skaka av mig” tiden i Kavalla, och känna mig hemma här i Sverige. Det är första gången som jag efter en längre vistelse i Grekland har frågat mig under så lång tid efter att jag kommit hem – Vad gör jag här egentligen? Men, till slut gick det över, även om en del av mig är kvar där. Åker snart tillbaka igen, om inget oförutsett händer. Men bara under en vecka!

Det har varit en märklig höst på många sätt, men jag vet att det är något inom mig som har förändrats som bidrar till den känslan.

Men, igår hade jag det sista undervisningspasset för i år. Tentan i Metafysik är inlämnad och Logiktentan skall jag skriva under helgerna och äntligen sätta mig och skriva en hel del på min bok, som jag hoppas blir klar under vårterminen. Men än har inte den där känslan att jag inte har något jag måste göra infunnit sig eller förväntas att bli klar med eller prestera.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: