Lärarlagsmöten


PaperArtist_2014-08-25_02-18-24Idag var jag på lärarlagsmöten från kl. 10-16. Vi fastnade i en diskussion om skillnaden mellan betyg Fx och F och omtentamen. Vet inte om jag blev så mycket klokare. För övrigt så var dessa möten som de brukar vara. Vi diskuterar, är oense om vissa saker, men kommer ändå till slut fram till något gemensamt.

De hade bonat golvet under sommaren, och som brukligt så flyttar de inte tillbaka sakerna. Det var minst sagt lite rörigt och svårt att hitta. Två tunga kartonger som de inte flyttat tillbaka. Om man bonar golven under semestertider kan man ju inte räkna med att alla kan göra fritt på golvet tills de kommer. Men, men …. ingen katastrof, bara lite retligt.  

Är ganska trött ikväll, men inte sömnig!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: