Nu börjar jobbet på allvar …


Screenshot_2014-06-12-01-14-14%282%29Har jobbat mest hela dagen idag. Vet inte varför allt tog så lång tid, men klockan gick fortare än vad den brukar göra. Kanske jag är segare nu under förberedelserna inför de nya kurserna nu efter sommaren i Grekland. Lördagen upplevde jag som otroligt lång. Den tog aldrig slut. Märkligt det där med hur man uppfattar tiden så subjektivt. Eller går klockan långsammare vissa dagar 😉 ?

Duktig har jag också varit ikväll under en timme, då jag startade med att plocka ur och rensa upp i städskåpet efter min mors spariver. Jag hittar praktiskt taget allt, krukor, fat, handdukar, trasor, gamla batterier, flaskor med konstiga vätskor i, en tidning från år 1990, gamla hårrullar och spik. Än är det inte slut, men jag måste gå och lägga mig. Men är nöjd över att jag äntligen tagit mig för med att börja rensa upp. Har några till skåp i köket som är ungefär så där, allt mellan himmel och jord. Tog över hennes lägenhet för många år sen och en del har jag gjort, men alltför mycket har fått ligga i träda. 

I morgon är det två lärarlagsmöten hela dagen och ett schema som jag måste skriva till starten av kursen i Utbildningshistoria, samt repetera några artiklar och sidor i huvudboken. Det var länge sen jag gav den kursen. Oktober förra året var väl den senaste som jag gav.

Nåväl, det skall bli kul.  

Har även fått meddelande om att jag får tillgodoräkna mig Arendt-kursen i idéhistoria på filosofi B. Det är en stor lättnad. Måste bli klar med denna eländiga B-kurs, så att jag kan börja C-kursen i vår. 

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: