Konferens Skepparholmen


20140822T100556Har varit på från lunch till lunch-konferens med institutionen på Skepparholmen i Saltsjö-Boo. Var försenad på ditvägen men det tog bara trettio minuter, så var jag framme. Enkelt att hitta och att köra dit då tunneln vid södra länken förkortar resvägen. Från Nacka Forum är det inte långt till trafikplats Orminge där man svänger av. Vägen blev bara smalare och skoglik ju längre man körde. 

Vi startade med en del genomgångar och sen gruppdiskussioner till kl. halv sex. Sen blev det middag kl. sju. Då jag inte äter vare sig kött eller kyckling fick jag ugnsbakad Röding och sen var det en efterrätt från Portugal som var urgod. Och så kaffe på det.

Häftigt var alla stora färjor som åkte förbi – Vissa syntes ovanför trädtopparna och man fick en känsla av att de åkte i skogen. 

Idag startade vi med frukost och sen en genomgång och gruppdiskussion kring bedömningsgrunder/kriterier, examensmål mm. Då jag satt i första raden och prefekten bestämde sig för att alla i den skulle leda varsin gruppdiskussion, blev jag den som ledde grupp 1s diskussion. Först sa jag i korus med några fler i raden Neej! Men det var riktigt kul. Bra diskussion blev det också, vilket inte berodde på min ledning utan på deltagarna. 😉

Åt lunch tillsammans med några kollegor och körde sen hem – vilket tog en halvtimme.

20140822T101021 

Ja, tiden gick ungefär lika fort som inlägget illustrerar. Men, så är det väl när man har trevligt. Det enda som var dåligt, var att rummet var råkallt. Sov med raggsockor, t-shirt och tröja och det tog lång tid innan jag somnade. Svårt för att vakna, men när jag väl gjorde det och kom upp var jag sur som ättika. Men det gick över efter en dusch och lite frukost. 

Jag gillar verkligen de här konferenserna. Alla har varit trevliga, med god atmosfär, god mat och trevliga hotell (förutom det kalla rummet, som fler klagade över).

Det har nog aldrig varit så många närvarande vid ett spikfika – Åsa Broberg är klar för disputation. Grattis till henne!Kategorier:Vardagen

1 svar

 1. Hej Monika,

  Såg din fina blogg och läste om vistelsen hos oss på Skepparholme Nacka. Vi glädjer oss åt att er konferens var lyckad. Dock såg vi att din nattsömn inte blev vad den borde ha blivit. Det är vi ledsna för och ber så mycket om ursäkt för. Vi har nu pratat med samtliga berörda personer hos oss för snabb åtgärd. Så glada att vi fick veta detta så att vi har en chans att förbättra oss.

  Vår ambition är att alla våra gäster ska längta tillbaka till oss igen. Vi skulle bli glada om vi fick dina kontaktuppgifter så att vi kunde kontakta dig angående det inträffade.

  Tack på förhand för att du skickar din mejladress till oss!

  Med vänlig hälsning,

  Eva Suits
  Markandschef
  Skepparholmen Nacka

  Gilla

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: