Bloggtorka och Ingen signal-TV


I lilla lunden

I lilla lunden i svenska husets trädgård

Det har varit bloggtorka. Om man skriver åttio inlägg under sju veckor, ja då behöver man en kortare bloggpaus. Men, jag startar snart igen. Sen jag kom hem har jag försökt att anpassa mig till vardagslivet här hemma. Det har gått framåt, men långsamt. Det har känts konstigt mest hela tiden och fortfarande är det, att vara hemma igen. Allt är välbekant, men ändå overkligt. Kanske är det också lite whoa, whoa, whoa, whoaaa …. över hela situationen. 

Har arbetat en del, mest i tankarna om upplägg. Talat med en del studenter och två kollegor. Fixat omtentor, svarat på mail och ja, allt som hör till förberedelserna och planeringen av höstens undervisning. Har även startat en ny blogg, som är mer politisk än vad den här är (skolan, lärarutbildningen och framtiden). Och det säger inte så mycket, eftersom den här inte är politisk alls (utom ibland).

På torsdag och fredag har institutionen konferens ute i Nacka. Det är alltid trivsamt och roligt att träffa alla som har möjligheter att delta. Och när jag kommer hem väntar en del omexaminationer som jag skall läsa. 

Nu har jag varit utan TV-sändningar sen torsdagen den 8 augusti och det fungerar genom att jag tittar på DVD. Men det börjar bli rätt trist. Comhems tekniker kommer inte förrän den 27 augusti och jag vet inte om det blir fixat då heller – jag får Ingen signal och jag har försökt med allt. Köpt nya antenner, gått tillbaka till fabriksinställningar, och ja allt. I några dagar hade jag iaf kanal 1, TV2 och TV4, men de försvann de också. Nu var jag utan TV i sju veckor, och därför går det rätt bra ändå. Följer ingenting speciellt, samt har vant mig av med TV-tittande. Men, som sagt – rätt trist börjar det bli. 

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: