Påskvecka


I måndags rapporterade jag in betygen, men hade en del kvar att kommentera och ladda upp. Det här att sitta och kommentera 75 examinationer är svårt att hinna med inom 15 arbetsdagar. I höst kommer jag inte göra samma sak, då upplägget kommer innehålla fyra föreläsningar i syfte att konkretisera teorierna mm. som jag kommer hålla och i samband med dessa ge några mindre seminarieuppgifter. Då får både jag och studenterna koll på teorin.

I onsdags hade jag seminarium, men på grund av ryggvärken fick jag meddela att jag inte kunde komma. Får läsa på egen hand och hoppas att värken blivit så pass lindrig att jag kan sitta längre stunder.

011I torsdag var jag och bytte däck. Och körde ner till min bror kvart i elva och det var tur för när jag körde hem igen hade det hänt en olycka och det var köer från Hallunda till Moraberg. Med tanke på min rygg, var jag så tacksam. Körde av E4:an vid Hallunda och handlade. Köpte en påskdekoration och körde sen till kyrkogården. Solen tittade fram, men det var kallt. Stannade inte så länge. När jag skulle fotografera med mobilen gick det inte. Men jag har en till och med den kunde jag ta ett foto. När jag kom tillbaka till bilen, fungerade kameran i mobilen igen. Konstigt att den ena inte fungerade, men den andra. Och sen att den första fungerade senare.

 

Påskdekoration i en korg

Igår tog jag det relativt lugnt. Tittade klart på en DVD – Boardwalk Empire säsong 3. Under kvällen satt jag och skrev listor för min resa till Kavalla: Budget, Packning, Köpa på plats, Utflykter, Dagligt schema. Men, jag vet att tre av dessa listor inte kommer följas till punkt och pricka. Men det är ändå kul sysselsättning. Det kändes ganska tomt att allt arbete var klart. Och i morse vaknade jag med ryggvärk igen, trots att den var lindrigare igår. Och fick för mig att en massa arbete väntade på mig. Men, det gör det ju faktiskt inte. Kanske jag skall gå och lägga mig och sova igen, eller inte!?

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: