Aj, det gör ont!


Gudinnan Athena

Gudinnan Athena

 

Fick ett lindrigare ryggskott för en vecka sen. Och det har gått upp och ner, bokstavligt talat. Kan inte sitta för långa stunder och när jag legat och vilat mig så blir det värre, tills jag gått en runda i lägenheten. I fredags blev det värre när jag hade handledning, men under helgen förutom i lördagsmorse, lättade det.

Men idag, började det så smått vakna till liv igen när jag satt i seminariesalen på Södertörn. Redovisningen gick inte så bra som jag trodde den skulle göra och efter fyra timmar kunde jag inte sitta kvar och se på filmen om Hanna Arendt utan var tvungen att åka hem. Och kanske förklaringen till varför känslan av att det inte gick så bra, beror på att jag är trött. Det gick nog bättre än jag upplevde det.

Nåväl, efter en timme framför datorn och mailen, samt middagen avklarad, kommer jag titta på en DVD om Johan Falk. Sen blir det Games of Thrones. Jag gillar Peter Dinklage och den roll han gestaltar.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: