Medarbetarsamtal


006Idag körde jag in till institutionen för ett medarbetarsamtal. Körde in tidigare så jag hann att skriva ut fyra gruppers fältstudier. Ville ha dessa på papper denna gång, då jag börjar bli trött av att sitta framför datorn. En pappersbunt väger inte så mycket, så jag kan använda den bekvämaste platsen och läsa dom. På måndag får jag in examinationerna, så jag vill spara ögonen till det arbetet.

Vi har lönesamtal och medarbetarsamtal en gång om året. Och nu var det dags för det senare. Det är bra att i lugn och ro sitta en timme och berätta vad som hänt, och vad ens planer är.  Före samtalet, för några dagar sen, fick jag en förfrågan om att göra tre-partsamtal för de som är färdiga med sin sista VFU-period. Så, vi talade en del om detta, men även om den nya distanskursen och hur den skall utvecklas och om min forskning och kompetensutveckling. Vi pratade en del om skillnaden mellan LHS och SU. Jag trivs mycket bättre på SU. Livet är lättare!

Treparts-samtalen sker ute på skolorna om studenterna inte bor ute i landet. Då samtalen sker via Skype. MEN jag vill ut, så när jag pratade med studierektorn för den avdelning, tryckte jag på det. Vill ut i skolorna och träffa handledare och studenter. Jag ser verkligen fram emot det. Detta, tack vare att en kurs jag skulle undervisa på, inte blir av. Gillar att hoppa på nya saker.

Det var ganska kyligt, blåsigt och vått idag. Men de lovar sol och värme i morgon! Jag håller tummen!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: