Bedömningarna klara


thumb-wolfdoorNu är jag äntligen klar med bedömningarna i två grupper, sammanlagt 50 studenter i förväg till och med. De skall rapporteras senast i början av nästa vecka. Nu kan jag fokusera på min forskning och inte känna mig splittrad och få dåligt samvete (trots att egen forskning ingår i min tjänst). Eller rättare sagt, slippa känna att bedömningarna inte hänger över mig. De måste ju göras och har en deadline. Inom femton arbetsdagar efter inlämning skall betyget var inrapporterat. Nu tar det några månader till nästa bedömningstopp som kan bli upp till 80 examinationer, om alla lämnar in vid första tiden, vilket jag hoppas. Fast då blir det mastigt. Men det är bara att dela upp bunten – ett visst antal bedömningar varje dag, så fixar det sig.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: