Fri tid?!


006I onsdags och igår hade jag två seminarier i utbildningshistoria. Och under ett par veckor framåt har jag inte någon undervisning. Men måste bli klar med bedömningar som skall vara inne på tisdag (och då kommer det lämnas in ytterligare 30 stycken) innan jag kan göra något annat. Idag blev det inte så mycket gjort, så det blir morgondagen istället. Har lite svårt att arbeta på lördagar. Vill helst vara ledig då! Göra något annat! Idag har jag fixat lite hemma, men även slappat och tagit det lugnt.

Om jag känner mig stressad eller får en släng av dåligt samvete handlar det mer om att jag inte hinner göra det jag behöver och vill göra hemma.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: