Höstlikt


002Igår var jag och gjorde en spirometerundersökning. Det var inte den enklaste att genomföra, men det var inte jobbigt på något sätt. Först fick jag blåsa långsamt, sen fortare, sen fick jag luftvidgande medicin och så göra om samma procedur igen. Därefter hade jag ett ärende innan jag körde in till institutionen för att lämna betygsrapporten. Jag läste de sista examinationerna på papper, vilket innebär att jag måste skriva in det i datorn innan jag kan ladda upp dem. Med tanke på att vår examination är ny så är resultatet ungefär desamma som det brukar vara – riktigt bra. Det känns alltid lite osäkert när en examination förändras. Den här är dessutom svårare än den tidigare.

Idag har jag tagit det ganska lugnt med bedömningar osv. Efter att ha bedömt sammanlagt 48 examinationer under en och en halv vecka  parallellt med undervisningen. känns det som en paus är nödvändig.

Vädret är inget vidare – idag värre än igår!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: