Nytt innehåll


Blev klar med mina bedömningar i utbildningshistoria och körde in tidigt för att hinna fram före klockan 10. Därefter satt jag och min närmaste kollega och samtalade fram till kl 11. Sen var det undervisning. Var lite fokuserad i början, men det släppte efter några minuter. Studenterna fick grupparbeta en stund efter den 10 minuter långa rasten. De läste en artikel av Carlgren med titeln Skolan i kunskapssamhället. Den sista halvtimmen fick dela med sig av de synpunkter de hade på innehållet.

Halv tre hade jag ett samtal med studierektorn, om lön och om hur allt går, samt om våren 14. Det nya är att jag kommer att ansvara för distansundervisningen i en kurs på avancerad nivå för VAL-studenterna, och jag får helt fria händer att lägga upp det på det sätt jag finner vara det bästa. Även om det är på distans så har vi tre seminarier och några föreläsningar utlagda.  Jag kommer sköta det på egen hand, från planering, upplägg och genomförande. Jag är dock inte kursansvarig då den här kursen även går som campusförlagd. Det här ser jag verkligen fram emot. Det skall bli kul!

Skall ladda ner 30 bedömningar i samma kurs som gått första omgången som campusförlagd, så jag har en del läsning och bedömning, samt betygssättning kvar. När dessa är klara, kommer en ny omgång av 30 bedömningar i kursen utbildningshistoria för grundlärare med inriktning mot fritidshem. Sen startar två kurser i november och en i december … med nya bedömningar – ja, så är min vardag som lärarutbildare!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: