Trist vardag


003Idag har ordet VARDAG verkligen gett skäl för sitt namn, för det har varit en sån dag som bara är olidligt trist och så tyst att jag inte ens har haft värdens störande maskiner att reta upp mig på. Dessutom har den varit lång, trots att jag vaknade relativt sent. Somnade om vid sju tiden och drömde om något som man efteråt vaknar med en känsla av – Ja, så känner jag mig just nu i livet. Gick upp klockan halv åtta och satt mig framför datorn. Men stannade inte länge då den stressade upp mig. Därför satt jag mig framför TVn istället och varvade ner. Resten av dagen har gått åt till att bedöma tentor och svarat på mail. Det är så få tentor i den här gruppen, men tar så förskräckligt lång tid. Varför vet jag inte! De är som de brukar vara, välskrivna och ger ett godkänt betyg. Men, det är något som stör mig (inte med tentorna) utan i livet för övrigt. Kanske är det hösten! Ibland kan det vara så enkelt… Eller också vill jag förändra mitt liv. Två ytterligheter och jag vet inte vilket det beror på.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: