Vanlig vardag


008Ringde till Mekonomen idag och väntade på att få svar. När det dröjde åkte jag dit och fick en tid kl. 13. Gjorde några ärenden tills dess, hälsade på uppe vid macken, gick in på Netonnet och körde till SKHLM och sen tillbaka. Fick mina lampor bytta för ett pris av 298 kronor. Nu kan jag köra utan att riskera böter. Bokade även tid hos min märkesverkstad (där jag får rabatt då jag varit kund hos dem i 9 år och riskerar inte att behöva åtgärda sådant som inte behövs)  för byte av främre avgasröret som läcker, samt en del andra saker som kan behöva fixas till. Några tvåor vill jag inte få då jag besiktar bilen, så den skall gås igenom avseende speciellt det som besiktningen kan slå ner på. Sen är det ju bra att fixa saker innan de går helt sönder.

För övrigt har dagen vikts åt bedömning av examinationer. Ett viktigt och givande arbete, men just nu känner jag mig ganska mätt på det.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: