Trettonde september – Andra andningen


Vaknade och kände mig mycket bra. Och kände för första gången riktig lust att gå ner till stranden så fort som möjligt. Hade helt enkelt kommit in i andra andningen och det var sista dagen. Surt! Men jag bestämde mig för att göra det bästa av dagen och inte tänka så mycket på hemresan. Varför åka utomlands om man tänker på hemresan i förväg s.a.s.? Men ibland dök tankarna ändå upp, vilket var lite irriterande.

Vi beställde in kaffe – jag tog en cappucino, vilken var både varm och god. Åt en croissant till den. Låg och njöt i skuggan som jag gjort hela veckan. Men just den här dagen, riktigt ordentligt. Efter fyra timmar gick vi från stranden samtidigt och åt lunch nere hos G. Yoghurt och smörgås med makrill. Det låter inte som om det går ihop. Men om man äter smörgåsen först och sköljer ner den med öl, så kan man äta yoghurten efteråt.

Sen var dags att vila och börja packa… och lägga vykort på lådan.

Vi tillbringade kvällen på balkongen ända till kl. 23.

Tog några fina foton. De första molnen på hela veckan tonade upp sig… Vilken vecka! Men nu var det bara hemresan kvar, Men innan dess tömning av kylskåp och annat som skulle kastas respektive lämnas kvar.

DSCN4588

DSCN4589Kategorier:Semester

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: