Sjätte september – på väg!


Allt var packat i bagageutrymmet och jag körde in till institutionen för det sista seminariet före min semester. När jag kom dit började det bubbla inom mig. Förväntansfull. Seminarium, var inte riktigt mig själv. Startade en ppt-presentation som jag hade förra gången. Det blev plan B som jag satte i verket. Timmarna gick fort. Några klunkar kaffe och ner i bilen och mot Tumba. Men innan dess, en sväng för att hämta Bouppteckningen som kommit och till ICA för att köpa det jag inte hunnit med. Telefonsamtal. Iväg och åt middag.

Förväntansfull… In i bilen, vi skulle till Clarion hotell – en lugn färd och kväll på ett hotell på Arlanda.

Poff! När förväntan blir något annat. Köerna startade vid Trafikplats Västberga. Inget ovanligt tänkte och sa jag. Men det var värre än någonsin. Det blir nog lugnare vid Norra länken. Solen brände genom bilrutan – vi stod stilla långa stunder. Men jag gav inte upp. Vid norra länken skulle det lätta.

Men icke – de fortsatte och fortsatte … tiden gick!. Inte för att vi hade bråttom, men sitta fast i en bilkö vill man ju inte första resdagen. Till slut, långt om länge fick vi meddelande om att det varit en bilolycka i Bredden. På vägen dit stod flera bilar lite här och där. Senare fick vi veta att det varit sex bilar inblandade.

Till slut lättade köerna och vi körde in till Shell Stora Väsby. Toaletten, sträcka på benen och dricka en kopp kaffe. NU var vi snart framme. Iväg igen och lyckade leta oss fram till P51. Parkerade bilen. Hittade ingen väg till Clarion hotell, ingen utgång alls. Åkte ner med hissen och gick runt hela hotellet innan vi kom in på en konferens. Där kom en av gästerna och hjälpte oss, så vi hittade rätt.

Det tog drygt tre timmar för oss att komma till Arlanda. Men, då var vi allafall där och tog det lugnt under kvällen.Kategorier:Semester

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: