Känner mig glad


Känner mig glad i dag, för att jag i morgon har med mig mitt material (som jag hittade i förrgår) då jag skall träffa mina studenter. Dessutom är jag glad för att jag sov från kl. 21 – kl. 07 och har känt mig utvilad idag och för att redovisningen av vår Hegeluppgift är avklarad. Och glad för att jag lyckades stå ut i detta lilla rum med alla människor, där man inte ens är säker på att få ha kvar sin plats. Igår var det en som tog den från mig, så jag fick vare sig plats med böcker eller ben. Men jag flyttade min egen stol in i hörnan. Jag är glad inför den första tentamensuppgiften, just för att den är klurig och för att jag tror att den kommer lära mig en hel del.

Och sist men inte minst, är jag glad för att jag känner mig glad.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: