Dagen efter iskylan


Måste ha stängt av TVn i gårkväll, men kommer inte ihåg det. Jag somnade framför den och sov i drygt 12 timmar. Allt kollektivåkande och promenader gjorde sitt till.

Framför datorn, när jag varit vaken en halvtimme, fick jag ett erbjudande av ”polisen” att komma och hjälpa mig med min frusna bil. Tog tacksamt emot och efter en timme kom han. Vem passar bättre till att få igång en bil, än just polisen, tänkte jag. Vi fikade och snackade några timmar och gick sen ner till en instängd bil av andra bilar. MEN, den startade på en gång. Jag fick rådet att köra en bit, så målet blev Södertälje fram och tillbaka. Och att jag i fortsättningen skall köra varje dag, inte bara runt kvarteret eller till affären när jag jobbar hemma. Det får väl bli Nyköping i morgon då 😉 Det är trevligt att ha snälla vänner. Men vi hade tur, för vi hade fått dragit ut bilen först. Det behöver inte heller bara vara batteriet som laddar ur, utan även att oljan blir seg. Men, det är klart att om batteriet är helt friskt, ja då kan det kompensera.

Sen jag kom hem har jag läst igenom ett uppsatsmanus och skall försöka hinna läsa några sidor i Andens fenomenologi. Vi fick veta på seminariet i onsdags att realistiskt är att klar fyra sidor per timme. Nåja, vi får väl se om det är detta.

Men, jag är fortfarande trött och vill helst bara sova.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: